Vágólapra másolva!
A Real Madrid edzője, José Mourinho szerint Cristiano Ronaldo a világ valaha volt legjobb játékosa, még akkor is, ha Diego Maradonához vagy Peléhez hasonlítjuk.

"Láttam Maradonát játszani néhányszor, de soha nem láttam Pelét. Cristiano viszont elképesztő, ez az ember a legjobb" - nyilatkozta José Mourinho a kedd esti Manchester United-Real Madrid BL-nyolcaddöntő előtt, amelyen Ronaldo az excsapata ellen juttathatja tovább a jelenlegit.

A Real Madrid edzője úgy véli, nem csak a 28 éves portugál szélsőn múlik, hogy ki jut tovább az Old Traffordból a madridi 1-1 után. "Nem nyerheti meg számunkra egyedül a meccset. A csapatnak kiegyensúlyozottnak kell lennie, és minden egyes játékosnak más feladata lesz. Ha bárki nem azt teszi, ami a dolga, akkor nem lesz esélyünk" - idézte az ESPN a trénert, aki hozzátette: ha a csapata a saját arcát mutatja, akkor nyerni fog.

Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

"Hogyan állíthatja meg a United Cristiano Ronaldót? Ez nem az én problémám, mert én soha nem akarom megállítani. Ez az ő gondjuk. Ő a legjobb. A legjobb a világon, talán a valaha volt legjobb" - fogalmazott Mourinho.

A volt Chelsea-szakvezető elképzelhetőnek tartja, hogy Angliában folytatja majd a karrierjét, de azt cáfolta, hogy már eldöntött tény lenne a nyári váltás.