Vágólapra másolva!
Otthon sírt a Real ellen kiállított MU-focista, még mindig dúlnak az indulatok a BL-meccs után, pedig látott már ilyet az Old Trafford.

Nem csillapodnak a kedélyek a Manchester United-Real Madrid Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn a hazaiak szélsőjét, Nanit kiállító Cüneyt Cakir körül. A szurkolók számos Fuck you Cüneyt Cakir oldalt hoztak létre a Facebookon, gúnyolódnak rajta és a Real Madridon, de a poénok mellett halálos fenyegetéseket is kapott. A legjobban ugyanakkor Naninak fájnak a történtek.

Cakir 1-0-s hazai vezetésnél veszélyes játékért egyből piros lapot adott Naninak, a megzavarodott Manchestert azonnal letámadta a Real, és lőtt két gólt. A meccs hajrájában támadtak a hazaiak, de nem tudtak gólt szerezni.

"Egy szurkoló Cakir megkövezését követelte, más az egész családját lemészárolná, de olyan is akadt, aki felhívta a rendőrséget, hogy tartóztassák le a bírót" - írja a Sun című lap.

A Facebookon több Fuck you Cüneyt Cakir oldal is indult, a legnépszerűbbnek több mint háromezer követője van, és számos gúnyos képpel állt elő.

Forrás: [origo]
Cakirt Real-mezbe öltöztették

A civilben biztosítási ügynök bírónak egy másik közösségi oldallal, a Twitterrel is gondja akadt, kiderült ugyanis, hogy követte Cristiano Ronaldót és a Real Madridot is, noha már törölte a fiókját.

Mindenesetre a manchesteri rendőrség a szóvivője útján figyelmeztette a szurkolókat: "A halálos fenyegetések küldése bűncselekménynek számít. Ha ilyesmi kerül a tudomásunkra, nyomozást indítunk."

Nani nem szándékosan talpalta le Alvaro Arbeloát, ám akadt már példa arra, hogy ilyenért piros lapot osztottak, méghozzá éppen az Old Traffordon, még 2008-ban.

http://www.youtube.com/embed/jH5t58FCs3k?rel=0

Emmanuel Eboue Patrice Evra letalpalásáért kap pirosat egy FA-kupa-meccsen

Eboue kiállítását akkor hevesen követelte Rio Ferdinand, és Nani is reklamálni akart Alan Wiley játékvezetőnél, ám ő hamarabb felmutatta a pirosat. Alex Ferguson akkor nem kommentálta az esetet.

A ManUnited edzője ezúttal viszont pénzbírságot kapott, amiért nem vett részt a meccs utáni sajtótájékoztatón.

A legjobban azonban Nanit viselte meg az eset, ahogy a barátai a Sunnak elmondták, a portugál focista otthon elsírta magát. "Teljesen szét volt esve, és azt kérdezte: megérdemeltem? Megérdemeltem?" - mesélte Nani egyik barátja. "Élete egyik legnagyobb estje volt, szíven ütötte, hogy így ért véget."

Megszólalt Urs Meier korábbi játékvezető is, aki még mindig nem heverte ki az ellene irányuló gyűlölethullámot a 2004-es Eb-n Anglia rovására elkövetett hibája után. "Hála az égnek Cakir már elhagyta Angliát, egy biztonságos helyen kell meghúzódnia. Annak idején 16 ezer e-mailt kaptam angol drukkerektől, és a hegyekben kellett elbújnom."