Vágólapra másolva!
Nehezen tudta megemészteni csapata FTC elleni kiesését a Ligakupából a Pápát irányító Zsivótczky Gyula, és a klub tulajdonosa Bíró Péter. A játékvezető az edzőt és a vezetőt is a lelátóra küldte, előbbi büntetésre kötelezte magát, utóbbira fegyelmi tárgyalás vár.

"Hogy hivatalosan mit kapok, nem tudom. Mindenesetre én ötvenezer forintra megbüntettem magam" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Zsivotczky, akit reklamálás miatt állított ki a bíró. "Ez a minimum, egy edzőnek úgy kell viselkednie, hogy példát mutasson játékosainak, nekem az ott és akkor nem sikerült."

Az edző a meccs után elnézést kért a játékvezetőtől, de véleménye nem változott. "Természetesen nem feltételezek szándékosságot a játékvezetőtől, de úgy érzem, döntően befolyásolta a mérkőzést. Rengeteget tévedett, sajnos a mi kárunkra. A második Fradi-gól előtt például nem vette észre, hogy szabálytalankodtak a játékosunkkal szemben, mi pedig gyakorlatilag azzal a góllal estünk ki."

A Pápa hiába nyerte hosszabbítás után 4-2-re a visszavágót, az első meccsen a 3-1-es Fradi-siker 5-5-tel és több idegenben lőtt góllal az FTC elődöntőbe jutását hozta.

A játékvezető Bíró Péter pápai tulajdonost is kiállította a meccsen, akit beidéztek az MLSZ fegyelmi bizottsága elé. A vezető szintén tartotta véleményét a meccs másnapján: "Gratulálok a Ferencvárosnak, de ne bírói segítséggel jusson tovább!"