Vágólapra másolva!
A Barca pontosan tudja, mit fog játszani a Milan ellen, jelentette ki Jordi Roura, a csapat megbízott edzője a keddi Bajnokok Ligája-találkozóról. A katalánok 0-2-ről próbálják majd meg kiütni a Milant a BL-nyolcaddöntő visszavágóján.

Kassai vezeti a Barca-Milant

Szombat este a masszívan utolsó Deportivo ellen nyert könnyű felhozómeccset a Barcelona, amely előtte négy találkozóból hármat elbukott. A Depor legyőzése egyből meghozta a Tito Vilanova edzőt helyettesítő Jordi Roura önbizalmát.

"Nagyon pontosan tudjuk, mit fogunk játszani a Milan ellen, és azt is, ők hogyan szeretnének majd játszani. Izgatottak vagyunk" - mondta a tréner. "Számunkra a bajnokság a legfontosabb, ezt nem felejthetjük el. Fontos három pontot szereztünk, őrizzük az előnyünket, és külön jó, hogy nem kaptunk gólt."

Alexis Sanchez szombaton jó formában játszott, ő szerezte a csapata első gólját, ezzel együtt nem biztos, hogy Roura a kezdőbe rakja a Milan ellen. Fabregasról - aki utoljára február 16-án játszott végig tétmeccset - szintén nem nyilatkozott érdemben Roura, a sérült Xaviról viszont elmondta, hogy pénteken már edzett, de csak később dől el, hogy pályára léphet-e a Milan ellen.

A Milan ugyancsak 2-0-s győzelemmel hangolt a meccsre, még pénteken, a Genoa otthonában nyertek.