Vágólapra másolva!
Megszületett a megállapodás a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Sportközpontok között, amelynek alapján a Puskás Ferenc Stadionban játssza hazai mérkőzéseit a Fradi az új Albert-stadion átadásáig.

Vígh László kormánybiztos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke az elmúlt napokban személyesen egyeztetett a bérleti konstrukcióról. A megállapodás értelmében a következő hónapokban mintegy 40 hazai mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban léphet pályára a Ferencváros.

"Természetesen nagy változás lesz a csapat életében, hogy ideiglenesen el kell hagynunk az Albert-stadiont, de azon dolgozunk, hogy a játékosok és a stáb körüli nyugodt és kiegyensúlyozott légkört megőrizzük az albérletben is" - mondta Kubatov Gábor.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Hozzátette, hogy mennyiben a Puskás Ferenc Stadionban előre lekötött rendezvények időpontja ütközne a csapat valamelyik meccsével, akkor más megoldást találnak.

A Ferencvárosi Torna Club a költözéssel kapcsolatos változásokról egyeztetni fog a szurkolói csoportok vezetőivel, és a hivatalos oldalán tájékoztatja a fradistákat.

"A Nemzeti Sportközpontok munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a csapat és a szurkolók is otthon érezzék magukat nálunk a Puskás-stadionban" - mondta Vígh László kormánybiztos.