Vágólapra másolva!
A legnyomasztóbb futballélményből a legcsodásabb lett, Edgar Davids visszafordíttatta a Barnet csapatbuszát, mikor elhaladtak a szurkolók lerobbant járműve mellett. Ilyen a Premier League-ben nincs.

Davids egyedül vezet egy angol csapatot

Kevés nyomasztóbb dolog van a fociban, mint 350 kilométert utazni hazafelé egy vereség után. A Barnet-drukkerek bajait egy műszaki hiba is súlyosbította, az Accringtonból hazafelé tartó buszuk lerobbant az M6-os autópályán.

Miközben a 36 Barnet-szurkoló még a 3-2-es vereséget siratta, elhaladt mellettük a csapatbusz. Davids látta, mi a helyzet, szólt a sofőrnek, hogy álljon meg a következő benzinkútnál, ott letette a játékosait, majd visszament, és elhozatta a drukkereket a töltőállomáshoz.

"Láttam, ahogy a szurkolók ácsorognak a hidegben, a legkevesebb, amit tehettem értük, hogy visszamentem értük a busszal" - nyilatkozta Davids a Daily Telegraphnak. "Kevéssel azután, hogy felvettük őket, eleredt az eső - de mi egy embert sem hagytunk ott!"

Az egyik megmentett drukker a csapat szurkolói fórumán lelkendezett: "Davids nagyon barátságos volt, beszélgetett velünk, pózolt a fotókhoz, minden jót kívánt. Aztán a csapat visszaült a buszra, értünk pedig nemsokára megérkezett a cserebusz, és este negyed tizenkettőre megérkeztünk Barnetbe."

"Izgulhatsz azon a műanyag Premier League-en, amennyire csak akarsz, de egy ilyen napot csak Barnetben élhetsz át" - tette hozzá.