Vágólapra másolva!
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint nem szabad feladni az álmokat annak ellenére, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem tudta legyőzni Romániát a péntek esti világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban.

Magyarország - Románia 2-2

"Bizakodva néztünk az utolsó öt-tíz percre, de nem sikerült kibírnunk a nyomást" - utalt a 2-2-re végződött mérkőzés után Egervária arra, hogy a románok a 92. percben egyenlítettek.

"A körülményekre nem szeretnék hivatkozni, mert a kezünkben volt a meccs. Nem tudtuk megtartani a labdát, amikor fontos lett volna, így a következő fordulókban bravúrokra lesz szükségünk ahhoz, hogy elérjük álmainkat" - nyilatkozta a szövetségi kapitány a Magyar Televíziónak a zárt kapuk mögött megrendezett találkozó után.

Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy szerencsével vittek el egy pontot a Puskás-stadionból. "Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, így is volt, szerencsénk, hogy a végén tudtunk egyenlíteni. Jól küzdöttünk az utolsó pillanatig. Ugyanakkor nem örülök, hogy ismét egy pontrúgásból kaptunk gólt. Innentől kezdve a török válogatottal együtt ismét egy hármas versenyfutásról beszélhetünk a hollandok mögött."