Vágólapra másolva!
A Tottenham német válogatott, de angol származású játékosa, Lewis Holtby örülne annak, ha a két korábbi mainzi csapattársa, Andre Schürrle és Szalai Ádám is Londonba igazolna.

A jelenleg a Leverkusenben futballozó Andre Schürrle iránt a Chelsea érdeklődött, míg január elejént arról írt az angol sajtó, hogy az Arsenal Szalai Ádámmal erősítene. Ha a két átigazolást tényleg nyélbe ütnék, akkor a három jó barát ismét egy városban futballozna.

"Andréval korábban együtt éltünk Düsseldorfban, és boldog lennék, ha ismét egy lakásban élnénk. Korábban már beszéltünk a londoni életről, hogy milyen jó lenne egyszer a Premier League-ben szerepelni" - nyilatkozta a Sport1.de oldalnak Holtby.


A 23 éves támadónak a riporter felvetette, hogy Szalai Ádám is velük tarthatna, ha az Arsenal egyszer tényleg szerződést ajánlana neki, ezzel pedig a rockbandát idéző gólöröméről is híressé vált trió ismét egy helyen lenne. "Örülnék annak, ha ő is jönne, akkor viszont szükség lenne még egy szobára. De tisztelem annyira a Leverkusen és a Mainz szurkolóit, hogy több kommentárt ne fűzzek ezekhez az átigazolási hírekhez."

Holtby az interjúban arról is beszélt, hogy a Tottenham célja idén a BL-indulást érő negyedik hely megszerzése. Az Everton elleni, haza 2-2-vel nincs könnyű helyzetben a Spurs, hiszen az ötödik helyezett Arsenal 2-1-re nyert a WBA vendégeként, és vesztett pontot tekintetében már jobban is áll Holtbyéknál. "Nagyon nyílt a csata a negyedik helyért, még bármi megtörténhet. Fontos meccsek várnak ránk a Manchester City és a Chelsea ellen. Be kell vetnünk minden erőnket a siker érdekében" - mondta Holtby, hozzátéve, hogy az Everton-fanatikus apja örülhetett a legutóbbi bajnoki után, mert a fia kezdő volt, és sok gól esett a meccsen.