Vágólapra másolva!
Pedro Pinto, a CNN riportere kérdezz-feleleket játszott Zlatan Ibrahimoviccsal, a PSG svéd csatárával, aki elárulta, milyen nők tetszenek neki, milyen zenét szeret, és ki volt a legjobb edzője.

Messi vagy Ronaldo? - így szólt az első kérdés, és Ibrahimovic a Barca argentin klasszisát választotta, akit természetesnek tart, míg a Real portugálját egy terméknek.

Ibrahimovic egytől tízig terjedő skálán tízest adna magának a tudása alapján, és azt mondta, nincs alulértékelve, mert az emberek tudják, hogy jó. A sok látványos gólja közül a 2004-es Eb-n, az olaszoknak sarkalt remekművét nevezte meg kedvencnek, legnagyobb gyengéségeként pedig a fejjátékát nevezte meg.

A korábban az Ajaxban, a Juventusban, az Interben, a Barcelonában és a Milanban is megforduló, meglehetősen nagy egóval rendelkező Ibrahimovic Paolo Maldinit tartotta a legkomolyabb ellenfélnek, az edzők közül pedig Fabio Capellót és José Mourinhót tette az élre.

http://www.youtube.com/v/H8qVE_gmjok?hl=hu_HU&version=3


Bár korábban, még juvés korszakában volt kopasz is, kitart a mostani hosszú frizura mellett, mert a hajában van az ereje. Párizs, Barcelona és Milánó közül az olasz városban élne legszívesebben, a hip-hop és a rock helyett pedig inkább a reggae-re szavaz, de nem a meccsek előtt, mert akkor belassulna tőle.