Vágólapra másolva!
A várakozásoknak megfelelően kemény büntetést kapott Fatih Terim, a Galatasaray labdarúgócsapatának edzője, aki egy hete, a Mersin Idmanyurdu elleni bajnokin dühöngött és a játékvezetőre támadt. A szakember kilenc mérkőzésen nem ülhet le a kispadra, de két segítője is eltiltást kapott.

Ha legenda vagy, nem bánt Mourinho

Nem bírta elviselni Fatih Terim, hogy csapata, a Galatasaray előbb hátrányba, majd emberhátrányba került a sereghajtó Mersin Idmanyurdu otthonában a török bajnokság legutóbbi fordulójában.

A szakember előbb a földhöz vágta a labdát, majd bement a pályára reklamálni, és csak játékosai tudták megfékezni. A kiállított edzőt a török szövetség keményen megbüntette és kilenc mérkőzésről eltiltotta a kispadtól. Büntetése áthúzódik a következő szezonra is.

http://www.youtube.com/embed/mg-Okd1edPE


Kérdés, hogy a szombati, Karabükspor elleni idegenbeli bajnokin ki ül majd a listavezető kispadján, Terim mellett ugyanis két segítőjét is elmeszelték egy-, illetve két mérkőzésre. Török források szerint a csapatot egy nő, Duygu Erdogan irányíthatja, aki szintén Terim edzői stábjához tartozik.