Vágólapra másolva!
Korábbi csapata, az olasz bajnoki listavezető Juventus szeretné szerződtetni Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain svéd csatárát.

A Serie A címvédője a La Gazzetta dello Sport című sportlap értesülései szerint négy évre szóló szerződést, és évi 7 millió eurós fizetést kínál a francia bajnokság góllövőlistáját 27 találattal vezető támadónak.

Az újság úgy tudja, a 31 éves futballista annak ellenére hajlik a csapatváltásra, hogy a Ligue 1-et vezető PSG-vel 2015-ig van szerződése, mely évente 12 millió eurót garantál a számára.

A Le Parisien című francia újság úgy tudja, a támadó két feltételhez köti a maradását, egyrészt azt szeretné, hogy a vezetőség hosszabbítsa meg Carlo Ancelotti szerződését, másrészt pedig örülne, ha a nyáron megerősítenék a csapatot.

Forrás: AFP

Ibrahimovic 2004 és 2006 között játszott korábban a Juventusban, abban a két szezonban, melyek bajnoki címeitől később megfosztották a csapatot. A 2006-os bundabotrány után az együttest a másodosztályba száműzték, a svéd játékos pedig az Internazionaléhoz igazolt. Később játszott az FC Barcelonában és az AC Milanban is, tavaly nyáron került Párizsba.

A PSG a hírek szerint azért lenne hajlandó megválni egyik legjobbjától, mert helyére a Napoli uruguayi csatárát, Edinson Cavanit szerződtetné. Ennek azonban ellentmond, hogy Leonardo, a klub sportigazgatója ugyanakkor szerdán azt közölte: száz százalék, hogy Ibrahimovic Párizsban a marad a következő szezonra.

Csókkal próbálta megállítani Ibrát a védőhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20130422-csokkal-probalta-megallitani-ibrat-a-vedo.htmlIbra büntetett, Beckham padozotthttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20130421-ibra-buntetett-beckham-padozott.htmlIbrahimovic feltételeket szabott a PSG vezetésénekhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20130420-zlatan-ibrahimovic.html