Vágólapra másolva!
Elmegy Újpestről a Portóval 2004-ben BL-t nyert brazil légiós, Bruno Moraes. A 28 éves csatár kilenc NB I-es meccsén négy gólt szerzett, de kézsérülése miatt idén már nem léphetett volna pályára.

"Sajnos folyamatos fájdalmat érzek a DVTK ellen megsérült kezemben. Körülbelül egy hónapja már felmerült, hogy nem tudok a szezonban pályára lépni, de úgy döntöttem, hogy ameddig lehet, szeretnék segíteni a csapatnak" - nyilatkozta az Ujpestfc.hu-nak Bruno Moraes, akinek a szezon végéig szólt a szerződése.

"A Pécs elleni meccs után viszont már aludni sem tudtam, így nincs értelme tovább húzni az újabb műtétet, amelyre szeretném, ha második hazámban, Portugáliában kerülne sor. Sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon jól éreztem magam a klubnál. Köszönöm a szurkolók támogatását is, őszintén mondom, megtiszteltetés volt Újpesten játszani" - búcsúzott a klubtól Bruno Moraes.

A 28 éves támadó a 2003/04-es szezonban kétszer pályára lépett a Bajnokok Ligájában is, így tagja volt a portugál csapat BL-győztes keretének.