Vágólapra másolva!
Többen rárontottak a Győr-Videoton Magyar Kupa-meccs játékvezetőjére a találkozó után, de tettlegességig nem fajult a jelenet. A visszavágón a Videoton behozta kétgólos hátrányát, ám két percre rá kiállították a védőjét, Juhász Rolandot, majd a Győr az utolsó pillanatokban kiharcolta a továbbjutást.

A meccs lefújása után a vendégek kispadjáról többen, illetve a pályán lévő Videoton-játékosok is rárontottak a bíróra, de az MTI tudósítója szerint tettlegességig nem fajult a tömegjelenet. A játékvezetőt végül legalább húsz biztonsági ember kísérte le a pályáról.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón José Gomes, a Videoton vezetőedzője arra panaszkodott, hogy a biztonságiak - szerinte indokolatlanul - lökdösték a játékosait. Schubert Tamás, a győriek biztonsági igazgatója erre azt mondta, a magyar szövetség játékoskijáróban tartózkodó ellenőre kérte, hogy a biztonságiak avatkozzanak be.

A rendőrség - amelynek az incidens során nem kellett beavatkoznia - tanulmányozni fogja a mérkőzés ideje alatt a stadionban készült videófelvételeket, ezt követően dönti el, hogy indít-e eljárást az ügyben. Erről Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatta az MTI-t.