Vágólapra másolva!
A Ferencváros tájékoztatót kér a rendőrségtől, miután a Debrecen elleni bajnokit követően egy rendőri beavatkozás során egy kilenc éves kislány rosszul lett.

A Facebookon terjedő videón azt látni, hogy egy kislány rosszul lett, vélhetően a szemébe kerülő könnygáztól. Hatalmas felháborodást váltott ki a felvétel a szurkolók között, Újpest-drukkerek is jobbulást kívántak a Fradi-sálat viselő lánynak. Ezt követően a Ferencváros a következő közleményt adta ki:

"A hétvégi Debrecen-FTC (2-3) bajnoki mérkőzést követően klubunk sajnálattal értesült arról, hogy - egyelőre még ismeretlen okból - rendőrségi beavatkozás történt, aminek következtében több szurkolónk - köztük egy fiatalkorú kislány is - rosszul lett. A Ferencvárosi Torna Club vizsgálatot kezdeményezett, és bekérte saját biztonsági szolgálata beszámolóját az üggyel kapcsolatban. Ezen túl a klub írásbeli tájékoztatót kér a rendőrségtől a beavatkozás okáról. A Ferencvárosi Torna Club sajnálatát fejezi ki a történtek miatt és támogatásáról biztosítja az érintett kislányt és családját."

Az anya a közösségi oldalon így kommentált a videó alá: "Hányingere van, meg piros a szeme még, de mondta az orvos, hogy a gyerekeknél másabban hat. De jól vagyunk köszönjük szépen!"

A videó a Facebook-oldalunkon megtekinthető.