Vágólapra másolva!
Győzelemmel fejezte bajnoki menetelését a Győri ETO FC: az elsőségét korábban bebiztosító csapat 3-2-re nyert Vácon a már kiesett Eger ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának szombati első mérkőzésén, Vácon.

OTP Bank Liga, 30. forduló:
Egri FC - Győri ETO FC 2-3 (1-2)
Vác, 200 néző
v.: Szőts
Eger: Brljak (Palásthy, 61.) - Kasza, Vidovic (Fenyvesi, 68.), Katona A. - Kabele, Albert (Szabó B., 83.), Zvara, Németh N., Farkas Á. - Buac, Horváth Z.
Győr:
Kamenar - Takács Á., Had, Stanisic, Dinjar - Kalmár, Nicorec (Matetits, 70.), Pilibaitis, Pátkay, Tokody (Lang, 5.) - Varga T. (Novák, 58.)
gól:
Németh N. (4.), Farkas Á. (72., 11-esből), illetve Kalmár (12.), Pilibaitis (18.), Pátkai (83.)
sárga lap: Vidovic (58.), Németh N. (94.), illetve Lang (22.), Novák (59.), Pátkai (73.)


Egy szép fejesgóllal gyorsan vezetést szerzett az Eger, ezt követően azonban egyértelmű fölénybe került a korántsem megszokott összeállításában szereplő, több meghatározó játékosa nélkül felálló vendégcsapat.

A győriek sokat kezdeményeztek, helyzeteket alakítottak ki, ennek eredményeként 14 perc alatt fordítottak. A folytatásban is diktálták a tempót, de újabb gólt már nem értek el, a játékrész végére pedig vissza is esett az iram.

A második félidőre felbátorodott az Eger, ellenakcióival eljutott a győri kapuig, s egy - lökés miatt megítélt - 11-esből egyenlített. A Győr azonban a hajrában megint aktívabbá vált, s szöglet után, fejesből megszerezte a győzelmet.