Vágólapra másolva!
Adamo Coulibaly gondolkodási időt kért a DVSC-től, miután megkapta a klubtól a szerződése meghosszabbítására vonatkozó javaslatot. Külföldről és az NB I-ből is vannak kedvezőbb ajánlatai, de nem zárta ki, hogy marad.

Egy-két csel is elég a debreceni Balotellinek

Vasárnap a debreceni Cívishír arról értesült, hogy a klub és a játékos minden részletről megállapodott, és hamarosan írásban is rögzítik az új szerződést.

Később azonban a DVSC honlapja ezzel ellentétes hírt jelentetett meg. Eszerint a francia játékos meghallgatta a klub ajánlatát, majd azt mondta, hogy a nyaralásból való visszatérése után ad végleges választ.

Coulibaly úgy fogalmazott, a debreceniek ajánlatától külföldről és Magyarországról is van jobb ajánlata, ezzel együtt nem zárkózott el a maradástól.

Az idei szezonban 18 találattal gólkirály támadót a bajnok Győr és az ezüstérmes Videoton is szeretné megszerezni. Szerződése nyáron lejár, így ingyen távozhat.

A Civishír.hu arról is beszámolt, hogy a DVSC várhatóan leigazolja az MTK-tól Zsidai Lászlót, valamint újabb egy évre sikerül megtartania Varga Józsefet, aki tavasszal a német Fürthben szerepelt kölcsönben.