Vágólapra másolva!
A Manchester United továbbra is szeretné visszacsábítani Cristiano Ronaldót, és a Sun című angol bulvárlap szerint 65 millió fontot is hajlandó áldozni a Real Madrid portugál szélsőjére.

Ronaldónak még két év van a madridi szerződéséből, de továbbra sem egyértelmű, hogy marad-e, annak ellenére, hogy az újra elnökké választott Florentino Pérez azt ígérgette, hogy őt teszi a világ legjobban fizetett játékosává.

Ráadásul az is találgatásra adott okot, hogy a 800 négyzetméteres madridi villáját árulni kezdte, igaz, a hirdetés kedd délutánra lekerült az ingatlanközvetítő oldaláról.

A Sun szerint a MU ezt a bizonytalanságot szeretné meglovagolni, hogy visszaédesgesse Ronaldót, aki 2003 és 2009 között már játszott a csapatnál. A 28 éves sztárért a United 65 millió fontot (22,5 milliárd forintot) és egy játékost adna, ami elmarad a Real által 2009-ben fizetett 80 millió fonttól.

A Sun azt írja, Ronaldo szívesen visszamenne Manchesterbe, annak ellenére is, hogy az általa nagyra tartott Alex Ferguson éppen most állt fel a kispadról.

Az angol klub pedig úgy próbálja még jobban meggyőzni, hogy heti 250 000 fontos fizetést (86 millió forint) helyezett kilátásba, amivel Wayne Rooneyval egyetemben a csapat legtöbbet kereső játékosa lehetne.