Vágólapra másolva!
A Barcelona labdarúgócsapatának új szerzeménye, Neymar arra biztatja Wayne Rooneyt, ha mindenképpen távozni akar a Manchester Unitedtől, akkor a katalánokat válassza.

"A Barcelona tökéletes választás lenne számára" - nyilatkozta a brazil válogatott csatár. "Néhányszor találkoztam már vele, jó srác, de sokkal fontosabb, hogy egyike azon játékosoknak, akit a világon a legjobban csodálok. Ő az egyik legtehetségesebb és legtechnikásabb, bármelyik csapatnak óriási erősítést jelentene. Nagy álom válna valóra, ha együtt játszhatnék vele."

Wayne Rooney Forrás: AFP/Andrew Yates

Az angol válogatott csatárt ugyan még kétéves szerződés köti jelenlegi klubjához, de korábban többször is jelezte, hogy nem szeretne maradni. Igaz, a Sky Sports úgy értesült, hogy a héten leül tárgyalni egykori Everton-edzőjével, David Moyesszal, és ha a klub új, anyagilag előnyös szerződést köt vele, hajlandó maradni.

Rooneyt az angol sajtó szerint 20-25 millió fontért lehet megvenni, a hírek szerint a Chelsea, az Arsenal, a Real Madrid és a Barcelona is szívesen látná soraiban.