Vágólapra másolva!
Robert Lewandowskit még mindig frusztrálja, hogy nem engedték el a Bayern Münchenhez, Pepe Reina pedig érzelmes nyílt levélben panaszkodott, amiért a Liverpool kölcsönadta a Napolinak. 

Lewandowskiról szinte mindenki biztosra vette, hogy nyáron átigazol az őt gőzerővel csábító Bayern Münchenhez, hiszen jövőre lejár a szerződése a Dortmundnál. A Borussia klubvezetése azonban nem így gondolkozott, és nem engedte el a lengyel gólvágót, aki pedig többször is jelezte, hogy mehetnéke van.

Szombaton a német Szupekupában a Dortmund 4-2-re legyőzte az előző szezonban minden trófeát besöprő münchenieket, ám Lewandowski nyilatkozátából kiderült, hogy továbbra sem békélt meg a helyezetével: a csapattársaival ugyan jól kijön ez azonban nem mindenkiről mondható el a klubban, jelentette ki.

"Nyilvánvalóan rám célzott, de az én dolgom az, hogy a klub számára kedvező döntéseket hozzak" - reagált a Bildben a BVB ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke, hozzátéve, hogy tökéletesen megérti Lewandowski frusztrációját. A csatár iránt ugyan más klubok is érdeklődtek, ő azonban a Bayernben szeretne focizni, így most már úgy tűnik, hogy ki fogja tölteni a dortmundi szerződését.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Nem kevésbé csalódott a spanyol kapus Pepe Reina sem, aki a Liverpool szurkolóinak címzett, érzelmes nyílt levélben számolt be az őt ért méltánytalanságról. Reina szerint a klubvezetők úgy egyeztek meg arról, hogy kölcsönadják a Napolinak, hogy neki nem is szóltak erről. A kapus úgy érzi, ezzel megfosztották annak lehetőségétől, hogy méltóképpen elbúcsúzzon a szurkolóktól. Mint írja, boldogan harcolt volna a csapatba kerülésért, de ha már mennie kell, akkor inkább a Barcelonában szeretett volna védeni.