Vágólapra másolva!
Az Újpest elleni hazai 2-2-es döntetlennel megszerezte első pontját a Kaposvár az NB I-ben, a negyedik forduló pénteki nyitómérkőzésén.

NB I, 4. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC - Újpest FC 2-2 (0-1)
Kaposvár, 2500 néző, v.: Szabó Zs.
Kaposvár: Ranilovic - Okuka, Petrache, Kovács O., Jánvári - Babic (Thiam, a szünetben), Addo (Vrucina, 86.) - Pavlovic, Oláh, Balázs B. - Waltner (Markus, 72.)
Újpest: Balajcza - Litauszki, Antón, Mihajlovic, Ligot - Balogh B. (Lázár B., 82.) Sankovic (Juanan, 62.), Tchibuabua, Vasiljevic, Simon K. - Ahjupera.
gól: Petrache (68.), Thiam (81.), illetve Vasiljevic (44., 11-esből), Lázár B. (87.)
sárga lap: Oláh (3.), Kovács O. (53.), Thiam (71.), Addo (85.), Vrucina (92.), illetve Litauszki (63.), Tchibuabua (75.)

A három mérkőzés után pont nélkül álló kaposváriak az első félidőben több helyzetet alakítottak ki, a hajrában mégis a vendégek jutottak előnyhöz Vasiljevic büntetőből szerzett góljával.

A térfélcsere után a kaposváriak ragadták magukhoz az irányítást, ennek következményeként pörgős, eseménydús meccset láthattak a nézők. A somogyiak a 68. percben egyenlítettek Petrache fejesével, a hajrában pedig Thiam a vezető gólt is megszerezte egy jól eltalált bombával (1-2).

A fővárosiak a hajrában egy gyors kontrával egyenlítettek, a védőjét lefutó Simon Krisztián jobb oldali beadását a csereként beállt Lázár Bence váltotta gólra. Utóbbi a végén a győzelmet is megszerezhette volna egy szép akció végén, ám lövését bravúrral védte Ranilovic.