Vágólapra másolva!
A Málagától igazolt 21 éves Isco mentette meg a rossz bajnoki rajttól a Real Madridot. A Betis vezetett, majd a 87. percig döntetlenre állt, ekkor fejelte be Isco Marcelo beadását.

Primera División, nyitóforduló:
Real Madrid - Real Betis 2-1
gól: Benzema (26.), Isco (87.), illetve Jorge Molina (14.)

Kínkeserves győzelemmel indult a Real Madrid bajnoki idénye, pedig hazai pályán játszhatott a nyáron felforgatott Betisszel. Az első bő negyedórában két lesgólt jegyzett a Real Madrid, a Betis viszont egy igazit, így kénytelenek volt feljebb kapcsolni a hazaiak.

A Betis rést talál a madridi védelemben:

Össze is jött az egyenlítés (a Málagától igazolt Isco gólpasszal kínálta meg Benzemát), ám a folytatásban a bátran focizó Betis lőhetett volna gólt, Nosa közelről a felső lécre fejelt.

Isco gólpassza Benzemának:

Az első félidőben három lesgólt lőtt a Real, fordulás után viszont hiába dolgozott ki helyzeteket, a Betis is ziccerig tudott vinni két támadást. A hajrában erőlködött a Real, néhány átlövés, a negyedik lesgól és Di María oldalhálós lövése után Isco fejelte be szép mozdulattal Marcelo beadását.

A 21 éves középpályás hamar kedvenc lehet Madridban, Carlo Ancelotti viszont csak később, ha rendesen összeáll a csapata.

További eredmény:
Osasuna - Granada 1-2
gól: Puñal (58.), illetve El-Arabi (38.), Yebda (45.)

Sevilla-Atlético Madrid 1-3 (1-1)
gól: Perotti (37.), illetve Diego Costa (35., 79.), C. Rodriguez (92.)