Vágólapra másolva!
A kilenc év után műsorvezetőként visszatérő Konta Barbara bízik abban, hogy a bundaügybe keveredett labdarúgó férje nem kerül börtönbe, hiszen csak "egy aprócska porszem az egészben".

Konta Barbara a Sport Klubon kapott futballműsort, mivel már korábban elhatározta, hogy ha újra televíziózásba kezd, akkor a labdarúgással szeretne foglalkozni. Ebben a férje is támogatta, bár mostanában inkább N. Norbert szorul a felesége támogatására. A válogatott labdarúgót hetekkel ezelőtt letartóztatták, mert a gyanú szerint részt vett mérkőzések elcsalásában, ezért napokig előzetesben ült, ám miután vallomást tett, kiengedték, és most szabadlábon védekezhet.

"Nehéz időszak volt, és a neheze csak most következik" - nyilatkozta a Blikknek Konta Barbara, hozzátéve, hogy bizakodóan várja a bíróság döntését. "Hiszem, hogy nem kerül börtönbe a férjem. Éppen elég volt, hogy néhány napig nem lehetett velünk. Ha számunkra kedvezőtlen döntés születik, tudomásul vesszük, de higgye el, ő aprócska porszem ebben az egészben" - magyarázta a Barátok Közt című tévésorozat egykori szereplője, aki arra a kérdésre, tudott-e arról, hogy hitvese rossz útra tévedt, nem válaszolt.

Arról viszont őszintén beszélt, milyen hatással volt kapcsolatukra az ügy. "A házasságunkat megerősítették a történtek. Olyan sok mindent megéltünk már együtt ez alatt a tíz év alatt, amióta házasok vagyunk, és én minden helyzetben a férjem mellett vagyok, és támogatom őt."

Mivel a labdarúgót eltiltották a futballtól, itthon valószínűleg már soha nem léphet már pályára, külföldön viszont még próbálkozhat. "Ausztriában valószínűleg játszhat majd. Ilyenkor persze felvetődhet a kérdés, milyen gyakran látjuk egymást, Norbi hogyan bírja majd az ingázást. A válaszom erre az: valahogy megoldjuk."

Jó hírt is kapott, hiszen a Sport Klubon az új műsorában az olasz focival foglalkozhat. "Magabiztosan ülök majd a kamerák elé. Imádom a focit, értek is hozzá. Bár sokan lesznek, akik kétkedve fogadnak majd, én alig várom, hogy elkezdődjön a munka" - mondta a Blikknek.