Vágólapra másolva!
Továbbra is nyeretlen a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/14-es idényében a címvédő Győri ETO FC: Pintér Attila együttese az ötödik forduló vasárnap esti rangadóján a találkozó előtt százszázalékos Videotonnal játszott 1-1-es döntetlent.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Győri ETO FC - Videoton FC 1-1 (1-1)
Győr, 4000 néző, v.: Kassai
Győr: Kamenár - Wolfe, Lang, Lipták, Völgyi - Pátkai, Mevoungou, Kamber - Koltai (Kalmár, 89.), Andric (Martínez, 74.), Varga R. (Kink, 70.)
Videoton: Calatayud - Szolnoki, Juhász (Vitor Gomes, 86.), Vinícius, Stopira - Sándor, Caneira - Álvarez (Zé Luis, 63.), Kovács I., Kleinheisler (Gyurcsó, 80.) - Nikolics
gól: Pátkai (18.), illetve Juhász (35.)
sárga lap: Pátkai (11.), Andric (48.), Mevoungou (60.), Kamber (67.), Wolfe (75.), Lipták (89.), illetve Vinícius (38.)

A találkozó elején nem látszódott, hogy a bajnoki címvédő Győr nyeretlen, míg a Videoton százszázalékos mérleggel várta az összecsapást, ugyanis a hazaiak jóval többet támadtak. Pintér Attila együttese a félidő elején Pátkai góljával szerzett vezetést, amit könnyedén növelhetett is volna. A kimaradt hazai helyzeteket góllal bosszulta meg a vendégcsapat, az előre húzódó Juhász egy pontrúgásból kapott passzt kapásból rúgott a kapuba öt méterről.

A fordulást követően is a hazaiak irányították a mérkőzést, ennek ellenére a legnagyobb helyzetet a Videoton puskázta el, Nikolics lövését Lipták a gólvonalról mentette. A hajrában mindkét gárda győzelemre játszott, de az eredmény már nem változott.

A Győr 2011 októbere óta nem tudta legyőzni székesfehérvári riválisát.