Vágólapra másolva!
Nem született gól a Manchester United-Chelsea rangadón, még kapura is alig lőttek a csapatok. David Moyes ezen a meccsen mutatkozott be hazai pályán, a Chelsea által csábított Wayne Rooney végig a pályán volt.

Premier League, 2. forduló:
Manchester United-Chelsea 0-0

David Moyes a Chelsea elleni rangadón irányíthatta először hazai pályán a Manchester Unitedet.

José Mourinho már a meccs előtt parázs hangulatot teremtett, mikor nekitámadt Moyesnak. Wayne Rooneyt, akiért két ajánlatot is tett a nyáron a Chelsea, Moyes "második számú csatárnak" nevezte, Mourinho ezt a manchesteriek orra alá dörgölte, majd megjegyezte, hogy tesznek még egy ajánlatot a játékosra, csak egy e-mail az egész, mit veszíthetnek.

Üzentek a hazai drukkerek is, egy hatalmas "The Chosen One" felirattal - a Kiválasztott titlussal feleltek tehát a Mourinho-féle Special One-ra, a Különlegesre. Moyes Mourinho szavaira válaszul a kezdőbe tette Rooneyt.

A foci bezzeg jóval óvatosabban ment, az első félidőben összsen három lövés találta el a kaput (1-2), a MU uralta a játékot mezőnyben, de adott a stabil védekezésre is. A Chelsea is adott a stabil védekezésre.

Lampard kezezett a 16-oson belül a második félidőben, Rooney és Welbeck is ostromolta a kaput, de a gól csak nem jött össze. A hajrára az őszülő Ryan Giggs is megérkezett, az ötvenedik Chelsea elleni meccsét ünnepelte, de gólt nem, arra nem sok sansz adódott ezen az estén (kaput eltaláló lövések: 3-4).

A MU 76 hazai bajnoki után játszott ismét 0-0-t, a Chelsea-nek viszont nem rossz az idegenbeli iksz (számára ez már a harmadik kör volt, az első kettőben nyert). Mourinho készülhet a pénteki nagy találkozásra Josep Guardiolával, a Bayern München elleni európai Szuperkupa-döntőben.

Az élcsoport:
1. Chelsea 3 meccs, 7 pont
2. Liverpool 2, 6 (2-0)
3. Tottenham 2, 6 (2-0)
4. Manchester United 2, 4 (4–1)
5. West Ham United 2, 4 (2-0)
6. Southampton 2, 4 (2-1)