Társoldalunk:

A Honvéd nem kegyelmezett a Kaposvárnak

2013.09.01. 20:35

A Budapest Honvéd rendkívül könnyedén, 4-0-ra győzött a sereghajtó, és továbbra is nyeretlen Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén. A fővárosiak május 11-e után nyertek ismét idegenben.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Kaposvári Rákóczi - Budapest Honvéd 0-4 (0-1)
Kaposvár, 2000 néző
v.: Solymosi
Kaposvár: Ranilovic - Okuka, Kovács O., Petrache (Babic, 50.), Jánvári - Pavlovic (Albert, 64.), Dankwah, Balázs B., Bőle, Vrucina - Oláh (Markus, 63.)
Honvéd: Kemenes - Ikenne-King (Csábi, 67.), Ignjatovic, Baráth (Lovric, 52.), Alcibiade - Nagy G., Godoy, Hidi - Vécsei, Vernes (Testardi, 76.), Holender
gól: Vécsei (4.), Vernes (48., 11-esből), Holender (61.), Lovric (65.)
sárga lap: Kovács O. (15.), Petrache (47.), Okuka (67.), illetve Alcibiade (86.)

Az első győzelmének megszerzésére készülő sereghajtó otthonában már a negyedik percben megszerezte a vezetést a Honvéd. A fővárosiak a folytatásban is többet birtokolták a labdát, és Holender jóvoltából a kapufát is eltalálták.

A második félidő is vendég góllal indult, majd újabb két találat sokkolta a kaposvári csapatot és a közönséget. A 65. percben már 4-0-ra vezettek a kispestiek, a kaposváriak erejéből mindössze Babic kapufájára futotta, így el kellett könyvelniük az újabb vereséget.

A Rákóczi az első hat fordulóban mindössze egy pontot szerzett, a Honvéd pedig felkapaszkodott a középmezőnybe.