Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményben cáfolta, hogy konfliktus lenne Egervári Sándor szövetségi kapitány és Szalai Ádám, a Schalke támadója között.

"Szalai Ádám és Egervári Sándor egyaránt határozottan cáfolja azt az Index.hu oldalán megjelent, tárgyi tévedésektől sem mentes cikkben olvasható valótlan állítást, mely szerint a jövőben Szalai Ádám nem kíván együtt dolgozni az Egervári Sándor vezette stábbal a válogatottban" - olvasható az MLSZ honlapján.

A közlemény így folytatódik: "A minden alapot nélkülöző, forrást meg nem jelölő, téves híreszteléssel szemben, Szalai Ádám - ahogyan eddig is mindig - áll a válogatott és Egervári Sándor szövetségi kapitány rendelkezésére. A válogatott csatár soha nem tett a cikkben megfogalmazott kijelentést és a kapitánnyal együtt mélységesen felháborítónak tartja a hazai sportújságírásban ritkán tapasztalható, etikátlan eljárást."

Mibe került Szalai románok elleni produkciója? Forrás: MTI/Illyés Tibor

A hírportál korábban azt írta, hogy több játékosnak is elmérgesedett a viszonya a szövetségi kapitánnyal. Állítólag Szalait nevezték ki bűnbaknak a románok elleni meccset követően, az észtek ellen nem is nevezte Egervári a kezdőcsapatba, a csatár nem örült az 5-1-re megnyert vb-selejtezőn a magyar góloknak, és egy meg nem evezett forrás szerint úgy utazott vissza a Schalke csapatához, hogy addig nem akar visszatérni a válogatottba, ameddig Egervári Sándor a szövetségi kapitány. Amint a cikk megjelent, Szalai perrel fenyegetőzött a konkurenciánknál.

Egervári a románok elleni meccs előtt tart edzést Forrás: MTI/Beliczay László

"Egervári Sándor a napokban telefonon is egyeztetett a Schalke csatárával, akinek gratulált bemutatkozásához a Bajnokok Ligájában, és elmondta, hogy számít rá az októberi selejtezőkön" - írja az MLSZ közleménye, amely azt is leszögezi, hogy a szövetség senkivel nem folytat tárgyalásokat a szövetségi kapitányi posztról, hiszen a válogatottnak van szövetségi kapitánya.

Plusz tartalmakért csatlakozz Facebook-oldalunkhoz!