Vágólapra másolva!
Kedden 18 órától Gyöngyösön játszik Eb-pótselejtezőt a magyar futsalválogatott, amely egygólos hátrányban várják az ukránok elleni összecsapást.

A playoff első meccsén a magyar csapat Harkivban 2-1-es vereséget szenvedett az ukránoktól, de a hátrány ellenére jó esélye mutatkozik arra, hogy a gyöngyösi visszavágón kiharcolja a továbbjutást a belgiumi Európa-bajnokságra.

A keret tagjai a meccs helyszínén készülnek a találkozóra, Sito Rivera szövetségi kapitány bizakodóan várja a visszavágót.

"A kinti mérkőzéssel meg voltam elégedve, videón visszanézve és kiértékelve a találkozót még jobban tetszett a teljesítményünk, mint első látásra" - mondta a spanyol szakember az Mlsz.hu-nak.

"Fontos tudnunk azt, hogy az ukrán csapat nagyobb játékerőt képvisel, mint mi, ugyanakkor úgy állunk hozzá a mérkőzéshez, hogy reális esélyünk van az Eb-részvétel kiharcolására, és mindent meg fogunk tenni ennek érdekében. Jó eredményt sikerült kiharcolnunk idegenben, ennek tekintetében bizakodva várom az összecsapást. A csapattal elégedett voltam az edzések alatt, végig látszott mindenkin a bizonyítási vágy és a küzdőszellem, érezhető, hogy minden nappal fejlődünk és egyre jobb csapattá válunk."

A párharc győztese vehet részt a belgiumi Antwerpenben jövő év januárjában kezdődő kontinensviadalon.