Vágólapra másolva!
A Real Madrid egy ajándékbüntetővel tudta legyőzni az Elche csapatát a spanyol bajnokság hatodik fordulójában - állítja például Gerard Piqué, a Barcelona védője, valamint az AS spanyol napilap is így gondolja.

Cristiano Ronaldo góljával sokáig vezetett a madridi együttes az újonc otthonában, ám a hazaiak a 91. percben egyenlítettek. A játékvezető korábban három perc hosszabbítást jelzett, de tovább engedte a játékot, és a 95. percben befújt egy tizenegyest az Elche ellen, állítólag azért, mert lerántották Pepét, Ronaldo pedig belőtte a büntetőt.

"Egy vígjátékot nézek a Canal+ csatornán, ilyen késő este mindig jó komédiák mennek rajta" - írta ki Twitter-oldalára Gerard Piqué, a Barcelona védője, miközben a Real Madrid meccsét nézte, de számos fórumon is csalással vádolják a bírót.

"Aki látta a meccset, az el tudja dönteni, hogy miért győzött a Real" - mondta feldúltan a meccs után Jose Albacar, az Elche csapatkapitánya. "Meglopva érezzük magunkat, mert egy nagyon jó csapat ellen érhettünk volna el döntetlent."

A madridi As című sportlap is jogtalannak nevezte a 11-est, s így fogalmazott: "A madridiak megszerezték a három pontot, de erre egyetlen Real-szurkoló sem lehet büszke".

Carlo Ancelotti, a madridiak vezetőedzője diplomatikusan fogalmazott: "Nehéz erről a tizenegyesről beszélni, a kispadról nem lehetett tisztán látni. Beszéltem Pepével, ő azt mondta, hogy tiszta büntető volt."