Vágólapra másolva!
Harry Redknapp, Gareth Bale korábbi edzője szerint a walesi szélső csak intelligens viselkedéssel léphet ki Cristiano Ronaldo árnyékából a Real Madridnál.

Gareth Bale 100 millió euróért igazolt a Tottenhamből a Real Madridba, ezzel a világ legdrágább játékosa lett. Harry Redknapp volt a Hotspur edzője, amikor a walesi szélső először bekerült a Tottenham kezdőcsapatába, a szakember szerint Bale-nek nehéz dolga lesz Madridban.

"A legfontosabb feladata az lesz, hogy kilépjen Cristiano Ronaldo árnyákéból. A portugál a legnagyobb sztár Madridban, valószínűleg tízből kilenc szabadrúgást el akar majd végezni, ezeket a szituációkat kell jól kezelnie Gareth-nek, és amikor csak tud, akkor élnie kell minden kínálkozó lehetőséggel. Ehhez nagyfokú türelem és intelligencia kell” – fogalmazott Redknapp.

Bale és Ronaldo egyelőre jól megérti egymást, bár sokat még nem játszottak együtt Forrás: AFP/Ozan Kose

A szakember hozzátette: a jelenleg sérüléssel bajlódó Bale-nek fel kell készülnie arra, hogy lesznek olyan pillanatok, amikor passz helyett kapura fog lőni, és ha nem megy be a lövés, akkor Ronaldo elégedetlenkedni fog. „Ismerjük azt, amikor Ronaldo felteszi a kezeit, hogy miért nem passzoltak neki. Az ilyen helyzeteket is jól kell majd lereagálnia Gareth-nek” – mondta Redknapp.