Vágólapra másolva!
A listavezető Videoton jó második félidei játékával 3-0-ra nyert az újonc Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának első szombati mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Videoton FC - Puskás Akadémia FC 3-0 (0-0)
Székesfehérvár, Sóstói-stadion, 2500 néző
v: Solymosi
Videoton FC: Calatayud - Szolnoki, Caneira, Vinicius, Stopira - Vitor Gomes, Sándor Gy. - Nildo (Álvarez, 84.), Kleinheisler (Kovács I., 55.), Nikolics - Zé Luis (Gyurcsó, 80.).
Puskás Akadémia: Hajduch - Margitics, Vaszicsku, Tamás, Nagy Zs. - Polonkai, Czvitkovics - Gallardo (Molnár T., 32.), Bertus (Fabio, 60.), Zsolnai - Tischler.
gól: Zé Luis (66.), Nildo (75.), Álvarez (91.)
sárga lap: Tamás (46.), Molnár T. (61.)

Az egymással szoros együttműködésben álló két csapat mérkőzésén negyedórát kellett várni az első helyzetre, de Zé Luis kísérletét szépen védte Hajduch. A folytatásban is inkább a listavezető próbálkozott, a Puskás Akadémia kapuralövés nélkül hozta le az elég barátságos hangulatban csordogáló első félidőt.

A második félidőben már nem bírta a nyomást a Puskás Akadémia, és a 66. percben megtört a jég, Nikolics rúgatott gólt a középen érkező Zé Luissal.

A hazaiak a folytatásban még további két gólt szereztek, előbb Nikolics lövésnek szánt kísérletét Nildo becsúszva segítette be, majd a 91. percben Álvarez első labdaérintéséből gyönyörűen tette el a labdát külsővel a bal sarokba.