Vágólapra másolva!
José Mourinho kifakadt amiatt, hogy a Chelsea az egyetlen angol kupacsapat, amely már szombaton kénytelen bajnokit játszani a hétközi BL- és EL-forduló után.

"A sorsolás készítői röhögnek rajtunk, mert semmit sem tehetünk ellenük" - dühöngött a portugál edző. "Nem tudom, kik ők, de különleges bánásmódban részesítenek, miután az európai kupában szereplő angol csapatok közül, különösen a BL-csapatok közül, egyedül mi játszunk szombaton. Mindenkinek van még egy pihenőnapja rajtunk kívül."

A tréner hozzátette, mindez sokszor megtörténik velük, és gúnyosan az egyik következő ellenfélnek is üzent: "Ahelyett, hogy 15 napunk lenne felkészülni a West Ham ellen, most 16-ot kaptunk, ez jó dolog. Azt hiszem Big Sam (a West Hamet irányító sam Allardyce) nagyon mérges lesz."

Mourinho korábban ugyanígy mérgelődött amiatt, hogy a City elleni PL-meccsük és az Arsenal elleni Ligakupa-találkozójuk (az elsőt 2-0-ra, a másodikat 2-1-re nyerték) között mindössze 48 óra telt el.

A Chelsea szombaton délután 4-kor fogadja a Gera Zoltánt foglalkoztató West Bromot. A MU vasárnap játszik hazai pályán az Arsenallal, a City a Sunderlandhez látogat.

Premier League, 11. forduló:
szombat:
Aston Villa - Cardiff City 16.00
Chelsea - West Bromwich Albion 16.00
Crystal Palace - Everton 16.00
FC Liverpool - Fulham 16.00
Southampton - Hull City 16.00
Norwich City - West Ham United 18.30
vasárnap:
Tottenham - Newcastle United 13.00
Sunderland - Manchester City 15.05
Manchester United - Arsenal 17.10
Swansea City - Stoke City 17.10