Vágólapra másolva!
Már a Magyar Labdarúgó Szövetség is tud arról, hogy az egykori világbajnok brazil középpályás, és későbbi szövetségi kapitány Dunga is szívesen leülne a magyar válogatott kispadjára.

A Nemzeti Sport információja szerint a 91-szeres brazil válogatott középpályás, Dunga is szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A játékosként világbajnok középpályás 2006 és 2010 között a brazil csapatot irányította.

A világklasszist Frank György, az Agencia 90 Minutos magyarországi képviselője ajánlotta az MLSZ figyelmébe, a felek azóta már túl vannak a kapcsolatfelvételen, Dunga reménykedhet abban, hogy az MLSZ mellette teszi le a voksát.

"Elektronikus levélben ismertettük álláspontunkat a szövetséggel, s azt a választ kaptuk, köszönik, eljutott hozzájuk a javaslat. Dunga is bekerült a lehetséges jelöltek közé, ha van fejlemény, tájékoztatnak bennünket" - nyilatkozta a sportnapilapnak Frank.

Dunga pályafutása során szerepelt az olasz Pisa, a Fiorentina és Pescara, a német Stuttgart és a japán Jubilo Iwata együtteseiben is.