Vágólapra másolva!
Csütörtökön négy futballistájától, a Kabát Péter, Balajcza Szabolcs, Vermes Krisztián, Litauszki Róbert négyestől is megválhat az Újpest - írja a Rangadó.hu.

Az eddigi csapatkapitány, Vermes Krisztián a weboldalnak megerősítette, hogy az értesülésnek van valóságalapja. "Mindenkit váratlanul ért a hír. Van még másfél év a szerződésemből, de felajánlották, ha találok csapatot, akkor távozhatok" - mondta Vermes Krisztián.

"Nagyon úgy tűnik, hogy nem számítanak rám. Megfordult a fejemben egyből, hogy csapatot keressek, de azt mondta a tulajdonos, ha szeretnék, akkor maradhatok. Igen ám, de felvetődik a kérdés, hogy fogok-e játszani. Ez a fél évem nem úgy sikerült, ahogy terveztem, pénteken fognak műteni, mert leszakadt a porcom a rossz térdemről. Csapatkapitány vagyok, nekem ez azért furcsa. Persze, nem lehet erre sok mindent alapozni, de mégiscsak tizenhárom éve vagyok Újpesten, úgyhogy ez elég váratlanul ért, mert sok más csapatban nem terveztem az életemet. Itt szeretek játszani, itt szeretek élni. De ilyen a sors, mert valamilyen szinten bábuk vagyunk" - tette hozzá Vermes.

A 34 éves kapusnak, Balajcza Szabolcsnak a szerződése jövő nyáron lejár, és még nem kínáltak neki hosszabbítást, pedig 2006 nyara óta mindössze öt olyan meccs volt, amikor nem ő védett. A 36 éves csatár, Kabát Péter csak annyit mondott, hogy a hír szerinte kacsa, a 23 éves középpályás, Litauszki Róbert szintén elzárkózott a nyilatkozattól.