Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért az Arsenal-szurkolóktól, Mesüt Özil, akit csapattársa, Per Mertesacker alaposan lehordott, amiért a Manchester City elleni vesztes meccs után nem köszönte meg a drukkerek támogatását.

Komoly pofonba szaladt bele az Arsenal, amely a Manchester City otthonában 6-3-as vereséget szenvedett a Premier League 16. fordulójában.

Az Arsenal-játékosok a vereség után is úgy tettek, ahogy ez arrafelé szokás, kimentek szurkolóik elé, és megköszönték nekik a biztatást, Mesut Özil azonban nem tartott a társakkal.

A nyáron érkezett német középpályás meg is kapta a magáét, honfitársa, Per Mertesacker alaposan lehordta, amiért nem nem tapsolta meg a csapatot elkísérő drukkereket. A szidás hatott, mert Özil a Facebook-oldalán bocsánatot kért az Arsenal-szurkolóktól.


"Csodálatosan szurkoltatok, és tudom, hogy sokat utaztatok azért, hogy mellettünk legyetek a rangadón. Csalódott voltam az eredmény miatt, és tudom, hogy oda kellett volna mennem hozzátok köszönetet mondani, ahogy ez a klubnál szokás, akár nyerünk, akár veszítünk" - mea culpázott Özil.