Vágólapra másolva!
Egész este ellenünk fújtak - panaszkodott a bírókra Brendan Rodgers, a Liverpool edzője a Manchester City elleni 2-1-es vereség után.

Frusztráló vereséget szenvedett a Liverpool csütörtök este a Manchester City otthonában. A Vörösök vezettek, majd 2-1-re fordított a City, amelynek második góljánál hibázott a Liverpool kapusa, Simon Mignolet. A vendégek több nagy helyzetet is kihagytak, az első félidőben egy tökéletes kiugratást tévesen lesnek jeleztek, a másodikban Luis Suárez lerántásáért reklamáltak 11-est.

"Egész este ellenünk fújt a bíró" - dühöngött Brendan Rodgers, a Pool edzője. "Remélhetőleg nem kapunk többet Greater Manchester-i bírót a Liverpool-Manchester meccseken."

Az előző idényben Alex Fergusont 12 ezer fontra büntették egy jóval enyhébb beszólásért, így több angol lap elképzelhetőnek tartja, hogy Rodgerst akár a kispadtól is eltilthatják majd a Lee Masonra tett megjegyzéseiért.

Suárez passzánál nem volt les, ezzel nehéz vitatkozni

Ugyanakkor az első félidei leshelyzetet még a City Twitter-oldala is azonnal téves ítéletnek titulálta. Suárez mezének rángatásáért megadható lett volna a büntető, de Mason bíró ugyanezért a túloldalon sem fúj semmit Martin Skrtel ellen.

Ezen kívül Glen Johnson is kaphatott volna piros lapot egy Alekszandr Kolarov elleni durva szabálytalanságért.

A vereséggel a Liverpool csak negyedik a tabellán, ráadásul a következő fordulóban a Chelsea otthonába látogat.