Vágólapra másolva!
Hatalmas melleket szeretne barátnőjének az Újpest focistája, Kabát Péter, aki a SportKlub stábjával már el is látogatott egy plasztikai sebészhez. Az orvos nem javasolja az újabb nagyobbítást.

Kabát Péter kedvese Adrienne pár éve feküdt kés alá, implantátumai azonban már nem teljesen biztonságosak, és cserére szorulnak. A plasztikai sebésznél kiderült, hogy a 36 éves focista mekkora melleket szeretne barátnőjének.

"Megbeszéltük, hogy a régi implantátumot ki akarja cserélni, ezért elkísérem én is, hogy rábeszéljem, nagyobbat rakasson be. Minél nagyobb, annál jobb, olyan 800 köbcentis cicikre gondoltam” – mondta nevetve Kabát.

Forrás: Red Lemon Media

A focista és párja között kisebb vita alakult ki, a lány ugyanis nem szeretné a már most is méretes kebleit tovább növelni.

Kárász Tamás plasztikai sebész sem ajánlja a beavatkozást. "Adri melle így is irreálisan nagy, orvosilag, egészségügyileg és esztétikailag sem javasolt nagyobb. Annak komoly következményei lehetnek, Adrienne elfelejtheti akár a szoptatást is" - jelentette ki az orvos.

Hogy Kabátnak sikerült-e meggyőznie kedvesét, kiderül csütörtök este 18.55-től a SportKlub MezTelenül című műsorából.