Vágólapra másolva!
Elszenvedte első bajnoki vereségét a Bayern München, a Bundesliga címvédője az Augsburg otthonában kapott ki 1-0-ra. A Werder Bremen otthonában 1-1-re végző Schalkéba a 89. percben állt be Szalai Ádám. 

Bundesliga, 29. forduló, szombati eredmények:
Stuttgart-Freiburg 2-0 (0-0)
Werder Bremen-Schalke 04 1-1 (1-1)
Nürnberg-Borussia Mönchengladbach 0-2 (0-1)
Augsburg-Bayern München 1-0 (1-0)
Eintracht Frankfurt-Mainz 2-0 (0-0)
Borussia Dortmund-Wolfsburg 2-1 (0-1)

A már bajnok Bayern roppant tartalékos összeállításban lépett pályára, a stabil kezdők közül csak Manuel Neuer, Mario Mandzukic és Sebastian Schweinsteiger volt ott a kezdőben, utóbbi is csak azért, mert a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-visszavágón kiállítása miatt nem szerepelhet.

Az Augsburg a 30. percben szerezte meg a vezetést, Daniel Baier nagyszerű labdáját Sascha Molders vágta a jobb felső sarokba. A hátrányba került münchenieknél Pep Guardiola elkezdte beküldözgetni a pihentetett kezdőket, de hiába jött be Mario Götze, Thomas Müller és David Alaba is, nem tudtak egyenlíteni. A másfél év után elszenvedett első vereség semmit nem számít a bajnokság szempontjából, hiszen a Bayern két fordulóval ezelőtt bebiztosította bajnoki címét.

A Schalke 1-1-re végzett a Werder Bremen otthonában, és tartja harmadik, Bajnokok Ligája-főtáblát érő helyét. Szalai Ádám az utolsó percben szállt be Klaas-Jan Huntelaar helyére. A Mönchengladbach nürnbergi győzelmével megelőzte a BL-selejtezőt érő negyedik helyen álló Leverkusent, ahol péntek este edzőváltás történt: a Bayer kirúgta Sammy Hyypiä-t.