Vágólapra másolva!
A korábbi kormányszóvivő, Batiz András cége tarthat kommunikációs tréninget Pintér Attilának, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, írja a Nemzeti Sport.

"Szeretem, hogy őszinte, a stíluson majd kommunikációs tréninggel próbáljunk javítani" - nyilatkozta a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor a szövetségi kapitányról, Pintét Attiláról.

A Nemzeti Sport úgy tudja, a 2004 és 2006-ként kormányszóvivői tisztséget ellátó Batiz András és az általa vezetett cég munkatársai csiszolhatják majd Pintér kommunikáció képességeit. A korábban televíziós műsorvezetőként is dolgozó Batiz a sportnapilapnak elmondta, valóban létezik együttműködési szerződés az MLSZ-szel a kommunikációs tréningekre, de részleteket nem árult el.

Pintér a vehemens edzők közé tartozik, aki az oldalvonal mellett is ezer fokon ég, és a nyilatkozataiban sem szokta becsomagolni a véleményét. A finnek elleni, vereséggel záruló debütálása után például megorrolt arra az újságíróra, aki megkérdezte, mit mond a játékosoknak az öltözőben a vesztes meccs után. "Már megint a negatívumok. Csak az érdekes, hogy az ember hogy büntet, és hogy szúrja le a játékosait" - morgott, majd amikor egy mosolyt látott a sajtótájékoztató résztvevőinek arcán, annyit mondott: "Lehet mosolyogni!"