Vágólapra másolva!
Miután a Ferencváros 2-0-a legyőzte a Paksot, és a bajnoki bronzéremmel bejutott az Európa-ligába, Thomas Doll vezetőedző üzent a Magyar Labdarúgó Szövetségnek.

"A magyar szövetségnek át kellene gondolnia a bajnoki menetrendet, felelőtlenség ugyanis ilyen rövid pihenőt hagyni a játékosoknak" - kezdte a Nemzeti Sportnak a német szakember, utalva arra, hogy az EL-selejtező miatt június 16-án már el kell kezdeni a felkészülést a csapatnak.

"Azok például, akik a válogatottban is szerepelnek, csak egy hetet pihenhetnek. Állunk persze a kihívások elé, de így nagyon rövid lesz a nyári szünet" - nyilatkozta Doll, akivel zsinórban kilenc meccset nyert meg a Fradi a bajnokságban.

Doll nem elégedett a menetrenddel Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A vezetőedző a Fradi.hu-nak elmondta, hogy főleg a védekezéssel volt elégedett az elmúlt hetekben. "Az elmúlt kilenc meccsen két gólt kaptunk, ez volt a megszerzett bronzérem kulcsa. Nagyon örülök, hogy ilyen nagyszerű klubnál lehetek, ahol kiváló játékosaim vannak. Ebben a szezonban több tragédia is érte az együttest és személyesen a játékosokat is, így a futballistáim teljesen megérdemelték, hogy megszerezték a bronzérmet. Remélem, hogy Magyarország rekordbajnoka hamarosan ismét oda kerül Európában, ahol régebben is volt, az utunk ugyanis még nem ért véget."