Vágólapra másolva!
Sallai Roland közel a fél pályáról szerzett remek gólt az athéni Puskás-napon rendezett Puskás Akadémia-Panathinaikosz U17-es mérkőzésen. A 17 éves csatárnak nem ez volt az első ilyen találata.

"Láttam, hogy kinn áll a kapus, ezért ráíveltem a labdát, nagyon örülök, hogy gól lett belőle" - nyilatkozta az Origónak az 55-szörös válogatott Sallai Sándor unokaöccse. "Nem először szereztem ilyen távolról gólt, tavaly ősszel a Győr ellen még ennél is messzebbről találtam be, illetve három éve 30-35 méterről szereztem gólt az MTK ellen."

Sallai csodagólja Athénban:

Sallai akkor mégcsak 14 éves volt, s mint elmondta, nem szokta külön gyakorolni a félpályás lövéseket, egyszerűen megérzi, amikor ilyen távolról is a kapuba lehet lőni.

Nem csodálkoznánk, ha a gólra és a csatár tehetségére külföldön is felfigyelnének, ilyen messziről ugyanis nem a tinédzserek, sokkal inkább az olyan sztárok "szoktak" felnőttként gólt szerezni, mint David Beckham vagy Wayne Rooney.

14 évesen rúgta az MTK-nak:

A felcsútiak a Puskás Ferenc emlékére rendezett meccsen végül 2-1-re nyertek hétfőn Athénban. A mérkőzést Orbán Viktor miniszterelnök is a helyszínen nézte meg, miután leleplezte a Panathinaikosz-stadionban Puskás Ferenc emléktábláját.

Itt pedig a Győr elleni, tavalyi félpályás: