Vágólapra másolva!
Felkészülési meccsen a Bayern München 2-1-re kikapott az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság válogatottjától. A meccs után a Bayern edzőgárdájából senki sem fogott kezet a durván futballozó ellenfél edzőjével, Caleb Porterrel. 

Pep Guardiola, a német csapat edzője elsősorban azért volt dühös, mert az MLS-csapat több kőkemény belépőt is bemutatott a bartáságos meccsen, és az edző szerint az ellenfél nem tartotta be a felkészülési meccsek íratlan szabályait.

Guardiola különösen Osvaldo Alonso belemenését nehezményezte, aki Xherdan Shaqiribe szállt bele ártalmatlan helyzetben.

Forrás: ESPN

Az ehhez hasonló jelenetek vezettek oda, hogy a meccs végén Pep Guardiola előbb látványosan jelezte, nem hajlandó kezet fogni az ellenfél edzőjével, majd látványosan nem vett tudomást arról, hogy Caleb Porter ennek ellenére szeretné egy kézfogással zárni a meccset.


MLS All-Stars-Bayern München 2-1
Gól: Bradley Wright-Phillips, Landon Donovan, illetve Robert Lewandowski

Az új igazolás Robert Lewandowski már a 8. percben vezetést szerzett a német bajnoknak, de az 51. percben Bradley Wright-Phillips egyenlítetett, majd a 70. percben - a korábban a Bayernben is szerepelt - Landon Donovan a győzelmet jelentő gólt is megszerezte az amerikaiaknak.

Josep Guardiola, a Bayern spanyol vezetőedzője szünet után pályára küldte hat világbajnok játékosát, akik csak néhány órával korábban érkeztek Portlandbe. Bastian Schweinsteigert azonban sérülés miatt nem sokkal később le is kellett cserélnie.