Vágólapra másolva!
Csertői Aurél együttese nyerte a hibátlan csapatok csatáját a labdarúgó NB I harmadik fordulójának pénteki nyitómeccsén. A Paks hazai pályán szépségdíjas gólokkal 3-0-ra verte az MTK-t, így kilenc ponttal a tabella élén áll, az MTK pedig elszenvedte idei első vereségét. A Paks a legutóbbi nyolc meccséből hetet megnyert.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
MVM-Paks - MTK Budapest 3-0 (1-0)
Paks, 1500 néző, v.: Solymosi
MVM-Paks: Molnár P. - Heffler T., Kovács G., Gévay, Báló - Könyves, Bertus, Kecskés (Fiola, 80.), Bartha, Tamási (Kiss T., 85.) - Eppel (Kulcsár D., 73.)
MTK Budapest: Hegedüs L. - Nagy T., Kálnoki Kis, Vukmir, Poór - Vass Á., Pölöskei Zs., Bese (Frank, a szünetben) - Kanta J., Hrepka (Thian, 71.), Horváth Zs.
gólszerzők: Bartha (3.), Eppel (58.), Könyves (85.)
sárga lap: Frank (68.)

A Paks nagy lendülettel kezdte a mérkőzést és szinte azonnal vezetést is szerzett. Ezt követően is több lehetőség adódott a hazaiak előtt, ezek azonban kimaradtak, majd a félidő derekától visszaesett a színvonal.

A második félidőben is magabiztosan kézben tartotta a játék irányítását a Paks, amely Eppel látványos góljával megduplázta az előnyét, ezzel gyakorlatilag el is döntötte a három pont sorsát, a hajrában pedig egy szép akció végén a kegyelemdöfést is megadta a hazai csapat.