Félpályás potyával nyitott az új Milan-kapus

Valencia's Portuguese forward Andres Gomes (C) vies with AC Milan's midfielder Bryan Cristante (L) during the Trofeo Naranja (Orange Trophy ) football match Valencia CF v AC Milan at Mestalla stadium in Valencia on August 17, 2014. AFP PHOTO / JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
Vereséggel zárta nemzetközi felkészülési mérkőzéseit a Milan, amely a Valencia vendégeként kapott ki 2-1-re. Pippo Inzaghi edzőnek bőven lesz még dolga a csapatával, és a sokra tartott spanyol kapus, Diego Lopez sem a legszebben mutatkozott be új csapatában. 

Negyedik nemzetközi felkészülési mérkőzésén is vereséget szenvedett a Milan, amely a nyár elején kinevezett Pippo Inzaghi irányításával még keresgéli önmagát.

A mérkőzés 18. percében a Milan védői saját térfelükön eladtak egy labdát, Paco Alcacer lecsapott rá, és mivel látta, hogy Diego Lopez kint bóklászik a kapujából, a félpályát alig átlépve is kapura emelte a labdát. A kísérlet remekül sikerült, a Milan kapusának esélye sem volt visszaérni, ezzel a góllal vezetett a meccs elején a Valencia.

A Milan aztán Honda remek szabadrúgásából egyenlített, de a japán támadó sem csak jó megmozdulásaival hívta fel magára a figyelmet. Talán többen fognak emlékezni egy szögletére, ami jó eséllyel pályázik minden idők legrosszabb sarokrúgásai közé.

A Milan még nincs kész, a legutóbbi Serie A-idényben csak bukdácsoló csapat mindhárom nemzetközi felkészülési meccsét elveszítette, az Olympiakosznak (0-3) és a Liverpoolnak (0-2) gólt sem tudott rúgni, a Manchester Citytől pedig csúnya verést kapott (1-5). A Serie A augusztus utolsó hétvégéjén rajtol.

A Valencia is legyőzte a Milant Forrás: AFP/Jose Jordan