Del Piero a Honvédban folytathatja

Alessandro Del Piero, foci
AUSTRALIA, Sydney : Australian A-League All Stars player Alessandro Del Piero acknowledges the applause after being subbed off against Italian side Juventus in their exhibition football match in Sydney on August 10, 2014. AFP PHOTO/William WEST --IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE--
Vágólapra másolva!
Az olasz futballszakértő, Gianluca Di Marzio szerint a Honvéd labdarúgócsapata keresi a gazdasági lehetőséget, hogy szerződtesse Alessandro Del Pierót.

Ajánlatot tett a Honvéd labdarúgócsapata a 39 éves Alessandro Del Pierónak, állítja az olasz futballszakértő, Gianluca Di Marzio, aki saját honlapján jelentette meg a hírt.

A világbajnok, Bajnokok Ligája-győztes csatár pályafutása nagy részét a Juventusban töltötte, 19 szezont követően 2012-ben szerződött a Sydney FC-hez. Az ausztrál csapatban 48 mérkőzésen 24 gólt szerzett, szerződése lejárta után ugyan felmerült, hogy a klub edzőként alkalmazza, de lehet, hogy a támadó Magyarországon folytatja pályafutását.

Alessandro Del Piero Forrás: AFP/William West

Di Marzio szerint nem véletlen a nyitás, hiszen a klub sportigazgatója, Fabio Cordella és edzője, Pietro Vierchwod mellett két olasz játékos is található a keretben: Roberto Mancini fia, Andrea, illetve Raffaele Alcibiade, aki pénteken győztes gólt szerzett a Puskás Akadémia elleni bajnokin.

A szakíró szerint a Honvéd csábító ajánlatot tett Del Pierónak, az ügyletbe plusz szponzort is bevonna a klub. De elképzelhető, hogy a játékos végül mégsem az NB I-et, hanem az új indiai szuperligát választja, a New Delhi Heroes ugyanis szintén megkereste.