Vágólapra másolva!
 A BL-selejtezőben a pályán agyonvert, de a zöld asztalnál továbbjutó Celticet hiába kérlelte a Legia Warszawa, a skótok rá se bagóztak a lengyelekre, és készültek az ölükbe pottyant utolsó selejtezőkörnek. De a varsóiak után a szlovénokkal sem bírtak, a Maribor kiütött őket, és a Celtic edzője beismerte, a BL nem az ő szintjük. 

A Maribor elleni kiesés után nem volt elég a Celticnek, hogy saját szurkolói órákon keresztül tüntettek a stadion előtt, még a Legia is rúgott beléjük egyet (némi joggal). A varsói klub hivatalos Twitterére csak a #footballwon (kb: győzött a futball) hashtaget tette ki, ami néhány óra alatt a lengyel Twitter történetének legtöbbször megosztott bejegyzése lett majdnem 10 ezer re-tweettel.

A Legia elleni, megalázó különbségű kieséssel az Európa Ligába átkerülő Celtic rá se bagózott a lengyelek könyörgésére, és nem volt hajlandó segíteni a Legiának. Ezek után még meglepőbb, hogy a Celtic edzője, Ronny Deila a Maribor elleni kiesés után azt mondta, „a csapat szintje jelenleg az Európa Liga”.

„Csak annyit mondhatunk, hogy egyszerűen nem voltunk elég jók a Bajnokok Ligájához. Nincs mentség, ez az igazság. Az Európa Ligában mindent beleadunk” – mondta Deila.