Vágólapra másolva!
Barátai szerint Détári Lajost megviseli, hogy az utóbbi időben nem foglalkoztatják őt edzőként – írja a Blikk.

A Nemzeti Sportban jelent meg egy jegyzet, amelyben arról ír a napilap, hogy a korábbi világválogatott focista, az edzőként a Ferencvárost is irányító 51 éves szakember nincs túl jó bőrben. Sokan arra gondoltak, hogy Détárinak az alkohollal vannak problémái, ám Buzgó József, a cikk szerzője a Blikknek elmondta, hogy nem erről van szó.

"Döme nem iszik, fizikailag teljesen rendben van, a Honvéd öregfiúk csapatában focizik, ám mentálisan maga alatt van. Nehezen emészti meg, hogy edzőként nem foglalkoztatja egy magyar csapat sem. Lajos mindene a futball, és borzasztóan fáj neki, hogy itthon nincs rá szükség, zárkózott lett mostanában. Van egy külföldi lehetősége, ami a hónap közepén derül ki, hogy össze­jön-e, de az sem edzősködés” – fogalmazott Buzgó.

Détári Lajos első meccse Felsőtárkányban Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Détári legutóbb az NB III-as Felsőtárkánynál dolgozott, ahonnan magánéleti problémák miatt gyakorlatilag egyik napról a másikra távozott idén májusban. "Olyan magánéleti gondokkal kell megküzdenem, amelyek miatt a folytatásban nem tudom vállalni a csapat irányítását. Nem szeretnék felhagyni az edzősködéssel, de most az a legfontosabb, hogy a fennálló problémákat megoldjam. Nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de bízom benne, hogy mielőbb rendeződik az életem, s valahol majd újult erővel állhatok munkába" - mondta akkor Détári a Heol.hu-nak.