Hamesz, te szexistenség!

Handout photo taken on July 26, 2014 and released on August 26, 2014 by James Rodriguez's press office of Colombian national football team and Real Madrid's player James Rodriguez presenting a creation of the new line J10 James by Colombian brand Bronzini Black, in Envigado, Colombia. AFP PHOTO / James Rodriguez's press office - Andres Sierra
Vágólapra másolva!
A People magazin spanyolországi kiadása a világ legszexisebb férfijének választotta James Rodriguezt 2014-ben. Az újságnál úgy döntöttek, idén már nem lesz jobb senki a 80 millió euróért a Real Madridhoz igazoló kolumbiai klasszisnál. 

A lap megszólaltatta James Rodriguez feleségét, aki szerint nem is férje kisfiús bája a legmegnyerőbb benne, hanem a személyisége. „Persze nagyon jóképű is, de én a személyiségébe szerettem bele. Nem változott semmit, mióta ismerem, nem szaladt el vele a ló. Alázatosan kedves mindenkivel – mondta Daniela Ospina.

A brazíliai világbajnokság aranycipőse csillagászati fizetése mellé saját vállalkozásba is fogott, nemrég mutatták be az ő nevével fémjelzett alsóneműket, amikhez természetesen maga a futballista állt modellt.

James egy szál saját termékben Forrás: AFP/Andres Sierra

A díjat korábban olyan figurák nyerték meg, mint Brad Pitt, Johnny Depp, Matt Damon és George Clooney.