Xabi Alonso berágott a hűtlenségéről író lapra

leányálom férfi válogatott focivb
Spain's midfielder Xabi Alonso attends a press conference on June 15, 2014, at CT do Caju in Curitiba during the 2014 FIFA Football World Cup in Brazil. AFP PHOTO / LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
Xabi Alonso feljelentette az El Mundo Deportivót, mert az újság hamisan állította róla, hogy azért igazolt el váratlanul a Real Madridtól, mert félrelépett egy spanyol énekesnővel, és a felesége választás elé állította: vagy válnak, vagy elmennek Madridból. 

Xabi Alonso sokakat meglepett, amikor hirtelen bejelentette, távozik a Real Madridtól. A baszk középpályás alapember volt Carlo Ancelottinál, és ha igazoltak is a posztjára (Toni Kroos ráadásul a kevés dicsérhető madridi között volt az elmúlt hetekben), senki nem számított rá, hogy távozni készül Madridból.

Az El Mundo Deportivo tegnap azt írta, Xabi Alonso félrelépett egy Russian Red nevű spanyol énekesnővel, mire a felesége ultimátumot adott neki: vagy elköltöznek Madridból, vagy elválnak.

Xabi nem hűtlenkedett Forrás: AFP/Lluis Gene

Xabi Alonso ma Twitteren jelentette be, hogy pert indít az El Mundo Deportivo ellen.

A velős közleményben azt írja, a Real Madridtól való távozásának körülményeiről hazugságokat leközlő lap, valamint a cikket jegyző újságíró ellen jogi lépéseket tett, és azonnali helyreigazítást követel. Várjuk a fejleményeket.