Daniel Agger húzott egy Ibrásat

VERTICAL AMERICAN SHOT TATTOO HAND ON FACE
Liverpool's Danish defender Daniel Agger celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League football match between Liverpool and Southampton at Anfield in Liverpool, north-west England, on December 1, 2012. AFP PHOTO / ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Daniel Agger egészítette ki a dán hajléktalan futballválogatott költségvetését, hogy a csapat el tudjon utazni a chilei világbajnokságra. A dán válogatott középhátvéd 20,000 koronát, durván 800 ezer forintot fizetett ki a jótékony célra. 

Az Ombold jótékonysági egyesült képviseletében Frits Ahlstrom kereste meg a játékost azzal, hogy a hajléktalan-válogatott nyolc tagjának még nem sikerült összegyűjteni a pénzt. „A klasszis mindig klasszis marad a pályán és azon kívül is. Elmondtam neki, hogy nagyjából 20, 000 koronára lenne szükségünk, ő pedig habozás nélkül közölte, hogy odaadja a pénzt – mondta Ahlstrom.

Aggernek nagyjából 850 ezer forintjába fájt a dolog, ami kedves dolog tőle, de még messze van Zlatan Ibrahimovictól, aki 12 millió forintnak megfelelő összeget áldozott arra, hogy a svéd mozgássérült futballválogatott el tudjon utazni a brazíliai világbajnokságra, pedig eredetileg csak egy aláírt mezt kértek tőle, hogy annak elárverezéséből tudják fedezni az utat.

Agger jó srác Forrás: AFP/Andrew Yates

Skandináviában még a sportolók is jó fejek.