A Milan a látványra is ügyelt

jeremy menez, milan
AC Milan's French forward Jeremy Menez (C) scores during the Serie A football match Parma vs AC Milan at Parma's Ennio Tardini Stadium on September 14, 2014. AFP PHOTO/Filippo MONTEFORTE
Vágólapra másolva!
Hihetetlen meccset nyert meg a Milan a Serie A második fordulójában, Parmában 5-4-re diadalmaskodott Pippo Inzaghi csapata. Már maga az eredmény is meglepő, de két egészen furcsa gól is befért a kilencgólos termés közé. 

A Milan annak ellenére megérdemelten győzte le a Parmát, hogy a hazaiak edzője dohogott egy sort a játékvezetőre (volt is némi igaza Donadoninak). A formálódó milánóiak támadásban óriásit játszottak Parmában, ha a védekezést is ilyen szinten összerakja Inzaghi, sokkal szebb szezonja lesz a Milannak, mint azt sokan gondolták.

Ez nem akármilyen mozdulat volt Forrás: AFP/Filippo Monteforte

A Milan ráadásul a látványra is figyelt, legalábbis a nyáron igazolt Jeremy Ménez igyekezett a közönséget is kiszolgálni, amikor egy arcátlan csellel „körbeautózta” a kapust, majd káprázatos mozdulattal sarkazta a kapuba csapata 5. gólját.

Nem sokkal később egy Milan-játékos góljával közelebb araszolt a Parma, de az öngólért nem Mattia De Scigliót kell elővenni, hanem a Real Madridtól igazolt Diego Lopezt, aki olyan bénán mozdult rá hátvédje hazaadására, hogy abba kódolva volt a katasztrófa.